Access Bars ® kezelés egy hölgyön egy Móksha szombaton a földön ülve...

Különleges Mesterpont masszázs: Access Bars ® és Consciousness

Access Bars ® kezelés egy hölgyön egy Móksha szombaton a földön ülve...
Access Bars ® kezelés egy hölgyön egy Móksha szombaton a földön ülve…

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

Érdeklődök, hogy:

  • szoktad-e stresszhelyzetben ösztönösen a kezeidet tördelni, fogni a fejedet, homlokodat, és/vagy az ar­codat a kezeidbe temetni? Elgondolkoztál-e már azon, hogy miért létezik ez a jelenség, mire jó ez?
  • és elgondolkoztál-e már például azon, hogy a főem­lősök (majmok) miért piszkálják a kezükkel a fejük tetejét és a hónaljukat, miért döngölik az öklükkel a mellkasukat?

Továbbá érdeklődök, hogy szeretnél-e:

  • jobban aludni és kipihentebben ébredni?
  • életbarát módon, egyszerűen és hatékonyan enyhíteni mindennapi stresszeket: búskomorságot, nyugtalanságot, idegességet, szorongást, izgulást, pánikot, aggódást, önbizalomhiányt, félelmeket és társaikat (és az általuk eset­leg kiváltott testi tüneteket…); esetleg el is engedni őket?
  • egyre jobb közérzetet, összpontosítási képességet, keve­sebb irreális negatív gondolatot és érzést, megalapozot­tabb önbizalmat; egyre könnyebb, boldogabb, gazdagabb, észrevett és hasznosított lehetőségekkel teli életet; egyre jobban működő emberi kapcsolatokat?
  • igazán a jelenben és igazi önMAGadban élni, múlttal és a jövővel is egyre jobban megbékélni?
  • mindehhez zero waste (szemét termelése nélküli) módon hozzájutni?
Az Access Bars ® stresszoldó – önbizalom növelő pontjai a fejen

Ha az előbbi kérdésekre a válaszod „igen”: szeretettel ajánlom a figyelmedbe az Access Bars ®-t!

Az Access Bars ® (“hoz­záférés a bárokhoz”) gyakorlatilag „profin” végzett fej, homlok- és arcpiszkálás,
skalp- vagy fejakupres­szúra, önbizalom-növelő relaxáltató fejkezelés.

Egy ősi, holisztikus egyensúly-teremtő tudá­son alapuló különleges non-invazív „minimál”masszázs, életbarát Mesterpont masszázs, napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó módszere. Segíthet a stresszreakciós feszültség (feldolgozatlan trauma) alapú működési zavarainkat feloldani.

A fejünkön található 32 idegi-elektromos pont adott és ta­nulható módon történő érintéséből, adott ideig való tartásából áll. Ezalatt lehet beszélgetni, vagy csak csendben lenni, és figyelni az aktuális gondolatainkat, érzéseinket, testi jelzéseinket. A fejérin­tések az agyunk idegi-elektromos működését, az agyhul­lámok jellegét és az agysejtjeink vérkeringését befolyásolják. Ve­lük enyhíthetünk a bennünk jelenlevő idegi-elektromos működési zavaron, feszültségen! Tulajdonképpen villanyt szere­lünk magunkban…

S hogy az így elért ellazultabb állapotnak, jobb általános egyensúlynak és harmóniának hol látjuk hasznát az életünkben? Mindenhol! 😉

Fontos! A módszer LAZÍTÁSRA, RELAXÁLTATÁSRA, általános KÖZÉRZETJAVÍTÁSRA szolgál. NEM diag­nosztizál, NEM kezel betegségeket, és NEM helyettesíti a megfelelő orvosi / pszichológiai ellátást!

Ellenben a rohanó világban hozzájárulhat a szellemi-lelki-testi-környezeti (teljes körű, minden szintű, általános) egyensúlyunk és harmóniánk növeléséhez, helyreállításához, ami beindíthatja a természetes, beépített önhelyreállító folyamataink működését, maga után vonva szellemi-lelki-testi-környezeti működési zavaraink enyhülését, megszűnését. 😉

Kipróbálnád az Access Bars ® -t? Előtte kérlek:

(Dunakeszin és környékén megbeszélés szerint házhoz megyek.)

Ha kérdés-észrevétel adódik, illetve részletesebb tájékoztatási igény merül fel, várom szeretettel a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.

Teljeskörű, minden szintű, szellemi-lelki-testi egyensúlyt és harmóniát kívánok! 🙂

Végtelen lény embertársi üdvözlettel:

Szalkainé Tóth Tímea – Titi

(Hogy mi mindenen vagyok túl, azt megtalálod a Kapcsolat menüben; itt legyen egyszerűen csak “minden lében kanál multipontenciális humanoid” [embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító életkarbantartó])

Még szintén kedvelheted...