A Healy-nek minden házi kvantumpatikában ott (lenne) a helye

Healy: a holisztikus oki frekvenciás „zsebdoktor”

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

Időnként egyes, tünetelnyomó tudormányos körök mindenféle lódításokat terjesztenek az igazi holisztikus egyensúlyteremtő eszközökről és módszerekről, hogy így nem működnek, meg úgy nem működnek, stb… Teszik ezt a Healy-vel is újabban. Valószínűleg le akarják vinni az árát, hogy vehessenek maguknak… Erre csak annyit tudok mondani, hogy a mi Healy-nk nem eladó, nekik főleg nem; a mi kvantumpatikánkban van a helye! 😉

Ismerd meg Te is alaposan a Healy-t, érdemes! 😉

Házi mini biorezonanciás készülék, holisztikus oki frekvenciás "zsebdoktor"
Házi mini biorezonanciás készülék, holisztikus oki frekvenciás „zsebdoktor”

Hivatalosan: a Healy egy fájdalmakat kezelő orvostechnikai termék krónikus fájdalmaknál, fibromialgiánál, csontváz fájdalmaknál és migrénnél, továbbá a támogató kezeléshez pszichikai megbetegedéseknél, mint a depresszió, szorongás és az ezzel járó alvászavarok.

Mi okozza ezeket a működési zavarokat, és hogyan tud bennük változást előidézni a Healy?

Az emberi lény nemcsak kémiai, hanem elektromágneses jellegű tulajdonsággal is bír. A szívünknek és az agyunknak hatalmas elektromágneses mezeje van. Az idegrendszerünk elektromágneses impulzusokkal működik, sőt, minden egyes sejtünk az elektromosság segítségével működik. Az emberi test folyamatosan elektromos jeleket használ arra, hogy kommunikálni, mozogni és gondolkodni tudjon.

Az agyunkból elektromos impulzusokkal jutnak el az információk a testrészeinkhez, és a testrészeinktől indulva is elektromos jelek tájékoztatják az agyunkat minden fontos tényezőről. Amikor az agyunk azt üzeni a kezünknek, hogy fogjuk meg a kanalat, akkor az idegeinken keresztül érkeznek elektromos jelek a kézizmainkhoz, hogy azok összehúzódjanak. Vagy amikor például a lábujjainkat vízbe mártjuk, még ha csukva is van a szemünk, az agyunk meg fogja érteni, mi történik, mert elektromos jelek formájában eljut hozzá ez az információ. Az agyi elektromos működését EEG készülékkel tudjuk mérni.

És a szívünknek is áramra van szüksége, hogy dobogni tudjon. A szív jobb pitvarának falában található szinuszcsomó generálja a dobbanáshoz szükséges elektromos jeleket. Ennek a mérésére szolgál az EKG.

Összefoglalva: az emberi lénynek saját, nagyon komoly és összetett idegi-elektromos hálózata, rendszere, működése van.

Az emberi lény idegi-elektromos rendszerében is bőven lehetnek zavarok, rövidzárlatok, biztosíték lekapcsolódások, elakadások, stb. Ezeket folyamatosan gyűjtjük a mi életünkben és a felmenőink életében történt, feldolgozatlan traumatikus események által; akár generációkon keresztül is átadva. Az emberi lény szellemi-lelki szintjén is megmutatkoznak, túlzott FESZÜLTSÉGKÉNT (íme a köznyelvben egy elektromosság szakszó az emberi lény lelki működésére…):

  • stressz, búskomorság, nyugtalanság, idegesség, szorongás, izgulás, pánik, aggódás, önbizalomhiány,
  • függőségek (dohány, munka, technika, étel, vásárlás, társ, …),
  • kóros félelmek, fóbiák (autóvezetés, pók, víz, bezártság, magasság, tömeg, tű, …),
  • tanulási nehézségek (számolási, olvasási, írási, …),
  • és így tovább.

(Ezt a tudást is hasznos lenne alkalmazni a mindennapi életben… A Healy alkalmazza is.)

Healy programcsoportok

A túlzott feszültség és stressz rontja a közérzetet; kibillent az általános, minden szintű, teljes körű szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyunkból, harmóniánkból; káros az életminőségre, az egész-ségre (az élettanilag megfelelő működésre). Viszont az általános egyensúly erősíti az emberi szervezetet.

Az igazi testi egész-ség, élettanilag megfelelő működés szükséges feltétele a tartós és folyamatos szellemi-lelki-környezeti egyensúly és harmónia!

(Ezt a felismerést és kijelentést minden bizonnyal Selye János, világhírű magyar stresszkutató professzor és még többen mások is üdvözölnék!)

A biorezonancia az emberi lény idegi-elektromos működésének megtámogatása mikro-elektromágneses impulzusokkal.

A HEALY házi mini biorezonanciás készülék a stressz idegi-elektromos szinten történő oldásával segít általános egyensúlyba kerülni.

Mindezt élethelyzetekre, szervekre, szervrendszerekre, meridiánokra, csakrákra és még sok témára lebontva. Akinek már van, és minden nap okosan használja, az tudja, hogy micsoda kincs és milyen jó hosszú távú befektetés egy ilyen mini biorezonanciás kütyü a házi(kvantum)”patikában”…

Befektetés minimum 5 évre, illetve – számításaim szerint – legalább 10.000 frekvenciaprogramos kezelésre!

Fontos! Az eszköz LAZÍTÁSRA, RELAXÁLTATÁSRA, általános KÖZÉRZETJAVÍTÁSRA szolgál. NEM diag­nosztizál, NEM kezel betegségeket, és NEM helyettesíti a megfelelő orvosi / pszichológiai ellátást!

Ellenben a rohanó világban hozzájárulhat a szellemi-lelki-testi-környezeti (teljes körű, minden szintű, általános) egyensúlyunk és harmóniánk növeléséhez, helyreállításához, ami beindíthatja a természetes, beépített önhelyreállító folyamataink működését, maga után vonva szellemi-lelki-testi-környezeti működési zavaraink enyhülését, megszűnését. 😉

Kipróbálnád a Healy-t kezelői iránymutatásokkal?
Előtte kérlek:

Az első Healy mérés és kezelés Dunakeszi környékieknek ajándék!

Healy beszerzésen gondolkozol?

A Healy-nek minden házi kvantum-patikában ott (lenne) a helye

Kérlek, nézd meg a részletes információkat erről a Healy partner oldalunkon >>> :
https://holisztikuseden.com/healy-mini-hazi-biorezonancias-keszulek-reszletes-infok/

Ha kérdés-észrevétel adódik, illetve részletesebb tájékoztatási igény merül fel, várom szeretettel a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.

Teljeskörű, minden szintű, szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyt és harmóniát kívánok! 🙂

Végtelen lény embertársi üdvözlettel:

Szalkainé Tóth Tímea – Titi
Healy kezelő, partner

(Hogy mi mindenen vagyok túl, azt megtalálod a Kapcsolat menüben; itt legyen egyszerűen csak “minden lében kanál multipontenciális humanoid” [embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító életkarbantartó])

Még szintén kedvelheted...