Healy – mini házi biorezonanciás készülék – részletes infók

Időnként egyes, tünetelnyomó tudormányos körök mindenféle lódításokat terjesztenek az igazi holisztikus egyensúlyteremtő eszközökről és módszerekről, hogy így nem működnek, meg úgy nem működnek, stb… Teszik ezt a Healy-vel is újabban. Valószínűleg le akarják vinni az árát, hogy vehessenek maguknak… Erre csak annyit tudok mondani, hogy a mi Healy-nk nem eladó, nekik főleg nem; a mi kvantumpatikánkban van a helye! 😉

Teljes körű egyensúly támogatása a Healy-vel

A HEALY hordozható, családon belül bárki által használható orvostechnikai eszköz nagyon egyszerű használattal, mellékhatás-mentesen, mely képes szervezetünk állapotának felmérésére és adott esetben a zavar helyreállítására. Kb. 2018-ban fejlesztették ki, azóta egyre többen használják, nagyon szép eredményekkel.

Az alábbi a tájékoztató átolvasásakor, a mellékelt videók megnézésekor talán kiderül, mi mindenre jó még.

A testünk energetikai-információs rendszere és kompenzációs ereje

Vissza-visszatérő problémák esetén mindig van valami meg nem oldott a háttérben.
Vagy a tudattalanunkban, vagy a kollektív tudattalanban, amikhez néha nagyon nehéz hozzáférni tudatosan, esetleg az élet hozhat olyan helyzetet, amit traumaként élünk meg.
Biztos azonban, bármi is az ok, megzavarja a szervezetünk energiarendszerét.
Ez az energetikai-információs mező vezérli az összes biokémiai folyamatot sejten belül, a sejtek, a szervek működését.
Ha a zavar sokáig tart, előbb-utóbb elfogy a szervezet kompenzációs ereje és a betegség szervi szinten is megjelenik és nagyot üthet.

Ebben a folyamatban felmérhetetlen segítség lehet a Healy, mely megkeresi a zavart az információs mezőben és javaslatot tesz a megoldásra, még mielőtt szervi szinten elváltozás keletkezne.

Túlzás nélkül mondható, hogy az utóbbi évek egyik legprogresszívabb fejlesztéséről van szó.

 • Valódi kvantumugrás az egész-ség (az élettanilag megfelelő működés) megőrzésének holisztikus szintjén, ill. az öngyógyulás támogatás területén, hiszen az ember otthonában tudja használni, a család bármely tagja számára hozzáférhető, akár a házi kedvencek, növények tárgyak vagy a tér energetikai kiegyenlítésére.
 • Abszolút új utat nyit a fizikai egész-ség, mentális egész-ség megőrzése terén. Nem csak fizikai szinten fejti ki jótékony hatását, hanem érzelmi, mentális síkon is, kiegyenlíti a csakrákat, akupunktúrás meridiánokat és a bioenergetikai mezőt.
 • A Healy lelke a kvantum-szenzor, mely felméri energia-állapotunkat és gondoskodik arról, hogy hogy szervezetünk azokat a rezgéstartományokat kapja meg, amelyekre a legnagyobb szüksége van itt és most, az adott pillanatban.
Megoldás idegi-elektromos szinten:
Healy

Száz évvel ezelőtt felfedezték már neves kutatók – Dr. Royal Rife, Dr. Hulda Clark – hogy a megfelelő frekvenciákkal vírusok, baktériumok könnyen elpusztíthatók, különböző betegségtünetek harmonizálhatóak – mellékhatások nélkül az emberi szervezetben.

Ezt a nyomvonalat követve az utóbbi évek egyik legprogresszívabb innovációja vált elérhetővé számunkra az egész-ségmegőrzés terén.

 • A Healy német fejlesztés – elődje, nagytestvére a TimeWaver – professzionális orvosi felhasználásra szánt készülék.
 • A Healy pedig bárki számára elérhető, hosszabb távú befektetésként megfizethető, otthoni gyakorlati használatra szánt „Timewaver”-változat.
 • A HEALY a TimeWaver adatbázisát használja a felhőben, ezért is tudása rendkívüli.
 • A TimeWaver-ben és a Healyben alkalmazott kvantum szenzor a világon az első olyan műszer, amely érzékelni és elemezni képes a test információs mezejét.

Fejlesztésében kvantumfizikusok és sejtbiológusok vettek részt.

SZERVEZETÜNKRE HATÓ KIHÍVÁSOK A XXI. SZÁZADBAN

 • Felgyorsult korban élünk. Túlhajszoltak vagyunk.
 • Nem egyszer stresszes, diszharmonikus a munkahelyünk, környezetünk.
 • Folyamatos elektroszmog hatás éri szervezetünket. Újabb és újabb vírusok jelennek meg (Ebola, SARS, Corona…).
 • Fekhelyünk geopatikus zónában lehet.
 • Gyakran egzisztenciális gondokkal küzdünk.
 • Emberi kapcsolataink feszültségterhesek, felszínessé válnak, megromlanak, csak mert a másik mást gondol vagy csak mert elfoglaltak vagyunk és nincs időnk egymásra.
 • Sokszor nincs időnk nyugodtan leülni ebédelni, csak kutyafuttában kapunk be valami “szemetet” – gondolok itt a feldolgozott, agyon-adalékolt, agyon-cukrozott ételekre, italokra.
 • Nem csoda, hogy szervezetünkben létfontosságú anyagokból hiány keletkezik, a mérgekből pedig többlet.
 • Ehhez hozzátesz a sokszor katasztrofális légszennyezettség különösen fűtésszezonban, és számos helyen a víz szennyezettsége.
 • Nehézfémek, radioaktív anyagok, penészgomba, vírusok nem egyszer kimutathatók a szervezetben. Már újszülöttek köldök-vénás vérmintájában is több mint 200 féle vegyszert találtak.

Mindezek a terhelő hatások egész-ségünket ássák alá. Ijesztőek az egész-ségügyi statisztikák annak ellenére, hogy az orvostudomány csúcstechnológiát alkalmaz és ikszedik generációs orvosságokkal kezel, sokszor sikerrel, ám gyakran sikertelenül.

Healy kezelőprogram és mérőprogram külön csomagban

MEGOLDÁS ENERGETIKAI SZINTEN: HEALY

Minden betegség legelőször energetikai szinten kezdődik. (Kivétel talán a traumák, mérgezések). Mint ahogy egy épület is legelőször a tervező fejében születik meg, majd láthatóvá válik a tervasztalon, azt követően materializálódik a maga fizikai valójában, ahová aztán alkalomadtán be is költözhetünk.

Rendkívül fontos tehát, hogy gondoskodjunk testünk energiamezejének, információs terének épségéről. Ezért hallatlanul értékes és fontos fejlesztés a “HEALY”.

Ha egy bizonyos területen az INFORMÁCIÓS MEZŐBEN ZAVAR keletkezik, azt – HEALY-vel – be tudom azonosítani és korrigálni. A mező a szerv biokémiáját vezérli. Mint ahogy az információ vezérli, irányítja az energiát.

Ha helyes, élettámogató irányba terelem az információt, jó irányba terelődik az anyagcsere is.

Az egész-séges sejt membránpotenciálja -70mV. Ha a sejt megbetegszik, ez a feszültség lecsökken. Gyulladásoknál -50, -40 mV, daganatos megbetegedés esetén akár -15 mV alá.

A “Healy” képes „letapogatni” szervezetünk sejtjeit, elemezni azok energiaterét, és ahol rendellenes viselkedést, zavart talál sejt-szinten/energetikai szinten, képes azt helyreállítani.

Mindezt mellékhatás-mentesen – a fizikai síkon is megnyilvánuló tünetektől kezdve (fájdalom-szindrómák, sérülések, gyulladások) a mentális emocionális rétegekig (alvászavarok, depresszió…)., vagy akár az energiaközpontok (csakrák) vagy akupunktúrás energiacsatornák, aura szintjén is, amikor a zavar még fizikai síkon nem észlelhető. Ezen felül képes generálni személyre szabott Bach-virágterápiás cseppet, homeopátiás szert, harmonizálni a szervezet energiamezejét, auráját.

A HEALY orvostechnikai eszköz.

Olyan készülék, aminek ott a helye minden háztartásban a 21. században, mint ahogy Szent Györgyi mondta, hogy a C-vitaminnak ott a helye minden háztartásban kilós kiszerelésben a 20. században.

A Healy ára, programcsomagok

A készülék többféle tudású programcsomag-változatban rendelhető Németországból, ezek időnként egy kicsit változnak. Természetesen az árukkal arányosan egyre magasabb tudással, eszköztárral rendelkeznek. Ezek a változatok csak a futtatható programcsoportok számában különböznek, a készülékben nem, és a változatok között lehetséges átmenet, tehát egy alacsonyabb tudású változat felfejleszthető magasabb tudású változatra.

Healy programcsoportok
Healy programcsoportok

Hogyan kell értelmezni a programcsomag árakat?

Minimum 5 éves befektetésként!

Ezért a csomagárért minimum 5 évnyi tetszőleges, illetve – számításaim szerint – legalább 10.000 frekvenciaprogramos kezelést képes adni a készülék!

Az akkumulátor élettartama legalább 500 feltöltésre elegendő, és egy feltöltéssel körülbelül 20 frekvenciaprogramos kezelést lehet vele végezni.

Az átlag magyar pénztárca és havidíjas mentalitás ugyan nem Healy árához van méretezve, de mégicsak lehetséges hozzájutni akár a Healy Professionalhoz is, átlagmagyar pénztárcával is.

Mégpedig FOKOZATOSAN, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE.

 • Érdemes figyelni az AKCIÓKAT. Évente többször van olyan, hogy egy kevesebbet tudó programcsomagos készülék (pl. HEALY HOLISTIC) áráért egyel többet tudó programcsomagos készüléket (pl. HEALY RESONANCE) lehet kapni; illetve ajándékba adnak egy kevesebbet tudó programcsomagos készüléket (pl. HEALY GOLD) egy többet tudó programcsomagos készülék (pl. HEALY PROFESSIONAL) mellé, amit meg lehet osztani a rokonságban, baráti körben, vagy akár el is lehet adni. Hasonlóan szoktak lenni kedvezményes felfejlesztő, upgrade lehetőségek is.
 • Érdemes kihasználni a változatok között folyamatosan biztosított átmenetet; tehát megvenni egy kevesebbet tudó programcsomagos készüléket (pl. HEALY GOLD) , és a legközelebbi adódó alkalommal felfejleszteni, UPGRADE-ELNI TÖBBET TUDÓ PROGRAMCSOMAGOS KÉSZÜLÉKRE (pl. HEALY HOLISTIC).

A Healy PROFESSIONAL programcsomag képes:

1. AURA-ANALÍZISRE: – kielemzi a 7 csakrát, különös figyelemmel a legalacsonyabb energia-szintű 3 csakrára.

2. REZONANCIA-analízisre: a következő adatbázisokban / rétegekben végez a teljesség igénye nélkül:

 • Bach virág-esszenciák
 • Homeopátiás Materia Medica
 • Akupunktúrás csatornák, meridiánok
 • Alaszkai drágakő-elixír rezonanciák
 • I ching rezonanciák
 • Schüssler-só rezonanciák
 • Ausztrál bokor-virág-esszenciák
 • Teljes HEALY-könyvtár – 144.000 Arany frekvencia
 • (ez a lista a készülék folyamatos fejlesztése miatt folyamatosan bővül…)

Mindent összevetve a HEALY egyedülálló a személyes, nagyon pontos energia-optimalizálás terén, lenyűgöző teljesítmény ebben a méretben az egész család számára. Ebben a formában alkalmas gyermekek energia-mezejének optimalizálására is.

HEALY – A HOLISZTIKUS EGYENSÚLY ÉS HARMÓNIA ESZKÖZE – AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA

Healy Arany ciklus frekvenciaprogramok

A Healy főbb terápiás területei:

 • Healy Arany ciklus frekvenciák
 • Healy Fájdalom-ciklusok
 • Healy Beauty-programok, bőr-, haj-, körmök-, anti aging, heg-kezelések, sérülések
 • Healy Migrén-kezelés, fejfájások
 • Healy Depresszió-program
 • Healy Tanulás-programok – kognitív funkciók javítása (Autizmus is, Alzheimer kór megelőzés, adjuváns kezelés)
 • Healy Stresszkezelés, kimerültség, túlhajszoltság, krónikus fáradtság szindróma
 • Healy Fitnesz-programok (testsúlycsökkentő, teljesítmény-növelő, regeneráló programok…)
 • Healy Alvászavarok kezelése
 • Healy Szépség programok
 • Healy Szellemi egyensúly – feldolgozatlan traumák kezelése
 • Healy Bioenergetikai egyensúly – Immunrendszer, Hormonrendszer, Idegrendszer, Emésztőrendszer és átfogóan a többi szervrendszer …
 • Healy Meridiánok, Csakrák, Aura-harmonizálás, Energiablokkok oldása
 • Healy Védelmi programok (geopatikus sugárzás, elektroszmog, sejtvédelem…)
 • Healy Mély ciklus programok – mélyen fekvő problémák, patológiás folyamatok esetén.
 • Fontos update: a Healy kiadta és ingyenesen elérhetővé tette a KORO.NA.VÍRUS-JÁRVÁNY MIATT a „Bioenergetikai támogatás” nevű programcsoportjában a „BIOENERGETIC BOOST” és a “COHERENCE” elnevezésű programjait, melyeket járványos időszakban érdemes naponta futtatni.
 • (ez a lista a készülék folyamatos fejlesztése miatt folyamatosan bővül, változik…)

Videók:

További ismertetők, dokumentumok:

Itt még olvashatók részletes anyagok feltöltve – a linket be is lehet másolni a keresőbe és ütni rá egy entert, vagy rákattintani:

Healy Elengedés frekvenciaprogram

Healy beszerzésen gondolkozol? Beszerzés, megrendelés:

A Healy partneriajánlói rendszerben terjesztett, regisztráció után, a saját webirodából rendelhető Németországból.
Kártyával kell fizetni, futár hozza (alapesetben) 4-5 munkanapon belül.

A regisztráció komoly üzleti lehetőséget is rejt magában, ha szeretnénk (nem szükséges), különösen a regisztrációtól számított 1. hónapban – így akár – vásárlás esetén a HEALY-re fordított összeget vissza is lehet kapni. Meg lehet mutatni terapeutáknak, gyógytornászoknak, természetgyógyászoknak, vagy akár sorstársaknak, egyéb egész-ségügyi problémákkal küszködőknek, vagy azoknak, akiknek fontos az egész-ségük megőrzése.

Healy partner linkünk rendeléshez:

(partnerlinkre vagy partnerkódra szükség lesz a rendeléskor, ezzel hozzánk lehet csatlakozni):

https://eu.healy.shop/partner?partnername=1276-0072-2016

Rendelés menete nagyvonalakban:

 • ha rákérdez a kódszámra: 1276-0072-2016 – azt a zöld mezőben okézd le.
 • Belépsz a „SHOP”-ba.
 • Healy Editions: Itt válaszd ki a kívánt csomagot, ajánlott a mérésre is képes HEALY PROFESSIONAL EDITION
 • beteszed a kosárba
 • Checkout
 • innen értelemszerűen kitöltöd az adatokat, és bankkártyával kifizeted. A kártyán a napi vásárlási limit (ha van) legyen nagyobb összeg, mint a Healy ára.

Kipróbálnád a Healy-t kezelői iránymutatásokkal?

A Healy-nek minden házi kvantumpatikában ott (lenne) a helye

Kérlek, kérj időpontot Healy kezelésre a Kapcsolat oldalon >>> megadott elérhetőségeken: https://holisztikuseden.com/kapcsolat/
Az első mérés és kezelés Dunakeszi környékieknek ajándék!

Ha kérdés-észrevétel adódik, illetve részletesebb tájékoztatási igény merül fel, várom szeretettel a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken. És szeretettel várlak online konzultációra – tanácsadásra – kezelésre is! 😉

Teljes körű, minden szintű, szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyt és harmóniát kívánok! 🙂

Végtelen lény embertársi üdvözlettel:

Szalkainé Tóth Tímea – Titi
Healy kezelő, partner

(Hogy mi mindenen vagyok túl, azt megtalálod a Kapcsolat menüben; itt legyen egyszerűen csak “minden lében kanál multipontenciális humanoid” [embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító életkarbantartó])

Még szintén kedvelheted...