Zinzino: omega 3 – az agy és az idegrendszer építőanyaga

Lehet valakinek egész-séges teste, jó közérzete, ha nem megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot visz be szájon, bőrön át?

Bizonyíték van például arra, hogy az ADD-ben (figyelemzavar) és az ADHD-ben (hiperaktivitással kísért figyelemzavar) szenvedő gyermekeknek alacsony az omega-3 szintjük, és ennek megfelelően magas az omega 6:3 arányuk….

Bizonyíték van arra is, hogy sok ilyen és ezzel összefüggő testi zavarban szenvedő gyermek kedvezően reagál az omega 3 kezelésre és a táplálkozási beavatkozások kiterjesztett formáira. A DHA kedvezően hat az agy fejlődésére, az agyi funkciókra, a szem fejlődésére és funkcióira, a látásra.

A gyermeket tervező nőnél sem mindegy, hogy mennyi omega 3 van a szervezetében. Ha túl kevés, annak a tünete lehet terméketlenség, endometriózis, koraszülés, gyermekágyi depresszió, …

A Zinzino olajai az omega 3-on túl polifenolokat is tartalmaznak, amik egyedülállóvá teszik őket, mert stabilan tartják a halolajat az oxidációtól és támogatják az omega 3 zsírsavak optimális hasznosulását az emberi testben!

Rendelés innen lehetséges:

https://www.zinzino.com/2009864949

Még szintén kedvelheted...