Moksa Csepp: egy csepp harmónia

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: Namasté, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

  • Vajon milyen stresszes élethelyzet(ek)ben vagy most, amit nem sikerül megnyugtatóan megoldani, és milyen következményei vannak, lesznek ennek az általános szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyodra nézve?
  • És milyen stresszes élethelyzet(ek)ben voltál eddigi életedben, amiket nem sikerült megnyugtatóan megoldani, és milyen következményei lettek nekik az általános szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyodra nézve?
  • És milyen stresszes élethelyzet(ek)ben voltak az elődeid, amiket nem sikerült nekik megnyugtatóan megoldani, és milyen következményei lettek nekik náluk és nálad az általános szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyotokra nézve?

Ezeket időben visszafele haladva lehet rendezni, a következményeket enyhíteni. Hozzájárulás lehet nálatok a létező 64 nehéz földi élethelyzetre a 88 virágesszencia?

Nézd meg erről a további részleteket itt, katt a linkre:

https://www.mokshazrt.hu/sponsor/lelkirendrakas/

Még szintén kedvelheted...