EFT kezelés kánikulában, egy rokonnál, a rokon kezén, fotelban ülve

Különleges Mesterpont masszázs: Érzelmi Felszabadítás Technika (ÉFT)

EFT kezelés kánikulában, egy rokonnál, a rokon kezén, fotelban ülve
EFT kezelés kánikulában, egy rokonnál, a rokon kezén, fotelban ülve

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

Érdeklődök, hogy:

  • szoktad-e stresszhelyzetben ösztönösen a kezeidet tördelni, fogni a fejedet, homlokodat, és/vagy az arcodat a kezeidbe temetni? Elgondolkoztál-e már azon, hogy miért létezik ez a jelenség, hogy mire jó ez?
  • és elgondolkoztál-e már például azon, hogy a főemlősök (majmok) miért piszkálják a kezükkel a fejük tetejét és a hónaljukat, miért döngölik az öklükkel a mellkasukat?

Továbbá mit szólnál hozzá, ha:

  • jobban aludnál és kipihentebben ébrednél?
  • életbarát nil nocere és zero waste (szeméttermelés nélküli) módon, egyszerűen és eredményesen tudnál enyhí­teni magadon mindennapi stresszeket: búskomorságot, nyugtalanságot, idegességet, szorongást, izgulást, vizsgadrukkot, páni­kot, aggódást, önbizalomhiányt, függőségeket (dohány, technika, munka, étel, vásárlás, társ, …), indokolatlan félelmeket, fóbiákat (autóvezetés, pók, víz, bezártság, magasság, tö­meg, tű, fogorvos, hipochondria, …), tanulási nehézségeket (olvasási – diszlexia, írási – diszgráfia, számolási – diszkalkulia, …) és társaikat (és az általuk esetleg kiváltott testi stressztünete­ket…); esetleg sikerülne el is engedni őket?
  • egyre jobb közérzeted, összpontosítási képességed, megalapozott önbizalmad; egyre könnyebb, boldogabb, gazdagabb, észrevett és hasznosított lehetőségekkel teli életed; valamint egyre jobban működő emberi kapcsolataid lennének?
  • tudnál igazán a jelenben és igazi önMAGadban élni, múlttal és a jövővel is egyre jobban megbékélni?
  • és mindehhez a SAJÁT KÉT KEZEDET használva jutnál hozzá?
Az EFT stresszoldó – önbizalomnövelő pontjai az arcon, a mellkason és a kézen

Ha az előbbi kérdésekre a válaszod „igen”: szeretettel ajánlom a figyelmedbe az Érzelmi Felszabadítás Technikát, azaz az EFT-t!

Az EFT gyakorlatilag „profin” végzett stresszcsökkentő kéztördelés,
arc-kézbe-temetés,
önbizalom-növelő
mellkaspiszkálás…

Egy ősi és egyetemes, holiszti­kus egyensúly-teremtő tudá­son alapuló különleges, non-invazív „minimál”masszázs, életbarát Mesterpont mas­százs, napjaink egyik legígére­tesebb stresszoldó módszere. Segíthet a stresszreakciós feszültség (feldolgozatlan trauma) alapú működési zavarainkat feloldani.

A „műszaki” lényege szerint „energia pszichológia”. Az arcunkon, a mellkasunkon és a kezünkön műszerrel is kimérhető akupres­szúrás (idegi-elektromos) pontok „kopogtatása”, kezelése, masszázsa; miközben odafigyelünk az életnehézségünkre, szel­lemi-lelki-testi-környezeti jelzésekre. Így enyhíthetünk az ilyenkor ben­nünk jelenlevő idegi-elektromos működési zavaron, fe­szültségen! Tulajdonképpen villanyt szerelünk magunkban

S hogy az így elért ellazultabb állapotnak, jobb általános egyensúlynak és harmóniának hol látjuk hasznát az életünkben? Mindenhol! 😉

Avagy, A KEZÜNK MINDIG KÉZNÉL VAN 😉

Fontos! A módszer LAZÍTÁSRA, RELAXÁLTATÁSRA, általános KÖZÉRZETJAVÍTÁSRA szolgál. NEM diag­nosztizál, NEM kezel betegségeket, és NEM helyettesíti a megfelelő orvosi / pszichológiai ellátást!

Ellenben a rohanó világban hozzájárulhat a szellemi-lelki-testi-környezeti (teljes körű, minden szintű, általános) egyensúlyunk és harmóniánk növeléséhez, helyreállításához, ami beindíthatja a természetes, beépített önhelyreállító folyamataink működését, maga után vonva szellemi-lelki-testi-környezeti működési zavaraink enyhülését, megszűnését. 😉

Kipróbálnád az EFT-t szakszerű kezelői iránymutatásokkal? Előtte kérlek:

És/vagy csatlakozz a Facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/eftforumtapasztalatok/

Ha kérdés-észrevétel adódik, illetve részletesebb tájékoztatási igény merül fel, várom szeretettel a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.

Teljes körű, minden szintű, szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyt és harmóniát kívánok! 🙂

Végtelen lény embertársi üdvözlettel:

Szalkainé Tóth Tímea – Titi

(Hogy mi mindenen vagyok túl, azt megtalálod a Kapcsolat menüben; itt legyen egyszerűen csak “minden lében kanál multipontenciális humanoid” [embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító életkarbantartó])

Még szintén kedvelheted...