Az igazi prevenció (életkarbantartás) összetevői

TMEK (Tervszerű Megelőző ÉletKarbantartó) megbeszélés

Szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyteremtés. Mindenféle, amiről esetleg az a hit járja a köztudatban, hogy semmi köze a közérzetünkhöz, boldogságunkhoz, harmóniánkhoz, egész-ségünkhöz, … – pedig ezeknek van csak hozzájuk igazán köze! Életmód: alvás, táplálkozás, mozgás, lelki egyensúly és társaik. Vajon miket lehetne nálad változtatni, hogy jobban érezd magadat a bőrödben?

EFT kezelés kánikulában, egy rokonnál, a rokon kezén, fotelban ülve

Különleges Mesterpont masszázs: Érzelmi Felszabadítás Technika (ÉFT)

Az ÉFT, a „kopogtatós” stresszoldó módszer birtokában a saját kezeinkkel a saját igényeink szerint életbarát módon, egyszerűen és hatékonyan csökkenthetjük, oldhatjuk magunkon a mindennapi idegi-elektromos feszültségeket, növelhetjük a lelki egyensúlyt. Használjuk a módszert szakszerűen!

Access Bars ® kezelés egy hölgyön egy Móksha szombaton a földön ülve...

Különleges Mesterpont masszázs: Access Bars ® és Consciousness

Az Access Bars ® egy stresszoldó-relaxáltató fejkezelés, ami életbarát módon, egyszerűen és hatékonyan segíthet javítani az alvást és enyhíteni mindennapi idegi-elektromos feszültségeket; és növelni a lelki egyensúlyt. Használjuk a módszert szakszerűen!

Talpi reflexzónák (forrás: Internet)

Reflexológiás talpmasszázs (és/vagy kézmasszázs)

Sokan ÖSZTÖNÖSEN ÉREZZÜK, hogy a talpunk reflexzónáinak megfelelő és RENDSZERES (!) kezelésével, ingerlésével hatást gyakorolhatunk a hozzájuk tartozó szervekre, testrészekre… És az ő „lelkiállapotukra” is!

A Healy-nek minden házi kvantumpatikában ott (lenne) a helye

Healy: a holisztikus oki frekvenciás „zsebdoktor”

A Healy birtokában a saját telefonunkkal a saját igényeink szerint tudjuk csökkenteni, oldani saját magunkon a stresszt, idegi-elektromos feszültséget; és növelni a lelki egyensúlyt. Használjuk az eszközt szakszerűen!